Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Название: Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів
Авторы: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Беликанич, О. В.
Ключевые слова: заморожування
«шокове» заморожування
кріогенна технологія
кріогенне заморожування
новітні технології
Дата публикации: 2018
Издательство: МДУ
Описание: Молнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdfАналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів852.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.