Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Title: Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів
Authors: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Беликанич, О. В.
Keywords: заморожування
«шокове» заморожування
кріогенна технологія
кріогенне заморожування
новітні технології
Issue Date: 2018
Publisher: МДУ
Description: Молнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdfАналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів852.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.