Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088
Название: | Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства |
Авторы: | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна Лізак, Є. М. |
Ключевые слова: | вегетаріанство роздільне харчування ресторанне господарство інноваційні заклади харчування |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Гоблик-Маркович Н. М. Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства / Н. М. Гоблик-Маркович, Є. М. Лізак // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 215-219 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Types_of_food_in_innovative_restaurants.pdf | Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства | 853.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.