Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Чорій, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-24T07:21:57Z | - |
dc.date.available | 2019-10-24T07:21:57Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910 | - |
dc.description | Головко О. М. Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття / О. М. Головко, М. В. Чорій // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( 22 листопада 2018 року) / гол. ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2018. - С. 178-182 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | туристи | en_US |
dc.subject | організація харчування | en_US |
dc.subject | Закарпаття | en_US |
dc.title | Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analysis_current_trends_catering_for_tourists_in_Transcarpathia.pdf | Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття | 743.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.