Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910
Назва: Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття
Автори: Головко, Ольга Миколаївна
Чорій, М. В.
Ключові слова: туристи
організація харчування
Закарпаття
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Головко О. М. Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття / О. М. Головко, М. В. Чорій // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( 22 листопада 2018 року) / гол. ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2018. - С. 178-182
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analysis_current_trends_catering_for_tourists_in_Transcarpathia.pdfАналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття743.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.