Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910| Назва: | Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття |
| Автори: | Головко, Ольга Миколаївна Чорій, М. В. |
| Ключові слова: | туристи організація харчування Закарпаття |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | МДУ |
| Опис: | Головко О. М. Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття / О. М. Головко, М. В. Чорій // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( 22 листопада 2018 року) / гол. ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2018. - С. 178-182 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Analysis_current_trends_catering_for_tourists_in_Transcarpathia.pdf | Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття | 743.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.