Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910
Название: | Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття |
Авторы: | Головко, Ольга Миколаївна Чорій, М. В. |
Ключевые слова: | туристи організація харчування Закарпаття |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Головко О. М. Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття / О. М. Головко, М. В. Чорій // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( 22 листопада 2018 року) / гол. ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2018. - С. 178-182 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3910 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analysis_current_trends_catering_for_tourists_in_Transcarpathia.pdf | Аналіз сучасних тенденцій організації харчування туристів Закарпаття | 743.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.