Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/310
Название: Організація готельного господарства
Авторы: Головко, Ольга Миколаївна
Кампов, Надія Семенівна
Махлинець, Сергій Степанович
Симочко, Г.В.
Ключевые слова: організація готельного господарства
Дата публикации: 2010
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику розкрито сутність процесів організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Розкрито такі змістові модулі, як історія розвитку світового готельного господарства, України і Закарпаття; будівництво, архітектура, інтер’єр, типи і класифікація підприємств готельного господарства; організація напоїв і харчування; культура обслуговування готельного господарства; функціональна організація приміщень, організація і технологія обслуговування, надання основних та додаткових послуг; технологія прибирання, організація послуг харчування і напоїв, організація безпеки. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямку підготовки «Готельно-ресторанна справа» та може бути використаний для вивчення деяких питань з таких дисциплін, як «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства». Потреба в підручниках для підготовки фахівців напрямку «Готельно-ресторанна справа» значно відстає від пропозиції. Вирішенням цієї проблеми певною мірою буде слугувати дане видання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/310
Располагается в коллекциях:Навчальний посібник

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Organizacia gotel gospod.pdfОрганізація готельного господарства2.03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.