Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3105
Title: Підходи до оцінки фінансового потенціалу підприємства
Authors: Нестерова, Світлана Василівна
Ковальчук, Ірина Євгенівна
Мартин, В. В.
Keywords: фінансовий потенціал
ресурсний підхід
фінансові ресурси підприємства
оцінка фінансового потенціалу
коефіцієнтний аналіз
Issue Date: 2018
Abstract: У статті висвітлено підходи до тлумачення фінансового потенціалу підприємства та розглянуто окремі методи його оцінки. Встановлено, що найбільш поширеним є ресурсний підхід, у відповідності до якого фінансовий потенціал підприємства визначається наявністю в нього фінансових ресурсів та можливістю щодо залучення та ефективного управління ними. Проаналізовано пропоновані дослідниками методи оцінки фінансового потенціалу, більшість з яких ґрунтується на використанні класичних показників коефіцієнтного аналізу фінансового стану підприємства (ліквідності, платоспроможності, стійкості, оборотності та рентабельності), але з акцентом на забезпечення достатності їх значень у перспективі. Ряд методів базується на розрахунку інтегрального показника, який враховує додаткові параметри, що свідчать про спроможність підприємства генерувати фінансові ресурси. Систематизовано фактори, що визначають рівень фінансового потенціалу, та показники, які дозволяють оцінити рівень фінансової стійкості та здатність підприємства підтримувати ступінь забезпечення фінансовими ресурсами.
Description: Нестерова С. В. Підходи до оцінки фінансового потенціалу підприємства / С. В. Нестерова, І. Є. Ковальчук, В. В. Мартин // Бізнес Інформ. - 2018. - № 10. - С. 267-272
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3105
Ebben a gyűjteményben:Статті

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Nesterova_ Kovalchuk_Martyn_ Approaches_ Estimatio.PDF.pdfПідходи до оцінки фінансового потенціалу підприємства573.92 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!