Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голубка, Ярослав Володимирович | - |
dc.contributor.author | Мартон, Кристина Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-26T09:59:00Z | - |
dc.date.available | 2019-01-26T09:59:00Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048 | - |
dc.description | Голубка, Я. В. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах / Я. В. Голубка, К. Ю. Мартон // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2014. - №17 (12). - С.114-120 | en_US |
dc.description.abstract | У даній статті проаналізовано методи обліку витрат на виробництві та калькулювання собівартості продукції на хлібопекарському підприємстві. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | калькулювання собівартості продукції | en_US |
dc.subject | методи обліку витрат | en_US |
dc.title | Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
n17-115-121.pdf | Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах | 305.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.