Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048
Назва: | Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах |
Автори: | Голубка, Ярослав Володимирович Мартон, Кристина Юріївна |
Ключові слова: | калькулювання собівартості продукції методи обліку витрат |
Дата публікації: | 2014 |
Короткий огляд (реферат): | У даній статті проаналізовано методи обліку витрат на виробництві та калькулювання собівартості продукції на хлібопекарському підприємстві. |
Опис: | Голубка, Я. В. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах / Я. В. Голубка, К. Ю. Мартон // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2014. - №17 (12). - С.114-120 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n17-115-121.pdf | Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах | 305.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.