Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048
Назва: Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах
Автори: Голубка, Ярослав Володимирович
Мартон, Кристина Юріївна
Ключові слова: калькулювання собівартості продукції
методи обліку витрат
Дата публікації: 2014
Короткий огляд (реферат): У даній статті проаналізовано методи обліку витрат на виробництві та калькулювання собівартості продукції на хлібопекарському підприємстві.
Опис: Голубка, Я. В. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах / Я. В. Голубка, К. Ю. Мартон // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2014. - №17 (12). - С.114-120
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n17-115-121.pdfМетоди обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах305.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.