Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028| Назва: | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства |
| Автори: | Басараб, М. І. Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна |
| Ключові слова: | виробнича логістика логістична система інновації ринку ресторанного господарства методи обслуговування організація харчування |
| Дата публікації: | 2015 |
| Короткий огляд (реферат): | У статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві. |
| Опис: | Басараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| n18-263-266.pdf | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства | 223.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.