Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Назва: Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства
Автори: Басараб, М. І.
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Ключові слова: виробнича логістика
логістична система
інновації ринку ресторанного господарства
методи обслуговування
організація харчування
Дата публікації: 2015
Короткий огляд (реферат): У статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві.
Опис: Басараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n18-263-266.pdfСучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства223.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.