Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Название: Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства
Авторы: Басараб, М. І.
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Ключевые слова: виробнича логістика
логістична система
інновації ринку ресторанного господарства
методи обслуговування
організація харчування
Дата публикации: 2015
Краткий осмотр (реферат): У статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві.
Описание: Басараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
n18-263-266.pdfСучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства223.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.