Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3025
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБалог, Е.-
dc.contributor.authorГрянило, Анжеліка Василівна-
dc.date.accessioned2018-12-21T08:07:18Z-
dc.date.available2018-12-21T08:07:18Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3025-
dc.descriptionБалог, Е. Тенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Е. Балог, А. Грянило // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.256-261en_US
dc.description.abstractУ статті визначено та узагальнено тенденції готельно-ресторанного бізнесу в Україні, обгрунтовані перспективи розвитку українського готельно-ресторанного бізнесу та особливості функціонування сфери ресторанного господарства в економічному та соціальному прояві, узагальнено заклади ресторанного господарства, які вижили і були успішними в період кризи.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectгостинністьen_US
dc.subjectрестораторen_US
dc.subjectресторанний ринокen_US
dc.titleТенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україніen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n18-257-262.pdfТенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні278.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.