Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3025
Назва: Тенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Балог, Е.
Грянило, Анжеліка Василівна
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
гостинність
ресторатор
ресторанний ринок
Дата публікації: 2015
Короткий огляд (реферат): У статті визначено та узагальнено тенденції готельно-ресторанного бізнесу в Україні, обгрунтовані перспективи розвитку українського готельно-ресторанного бізнесу та особливості функціонування сфери ресторанного господарства в економічному та соціальному прояві, узагальнено заклади ресторанного господарства, які вижили і були успішними в період кризи.
Опис: Балог, Е. Тенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Е. Балог, А. Грянило // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.256-261
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3025
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n18-257-262.pdfТенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні278.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.