Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3025
Назва: | Тенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні |
Автори: | Балог, Е. Грянило, Анжеліка Василівна |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес гостинність ресторатор ресторанний ринок |
Дата публікації: | 2015 |
Короткий огляд (реферат): | У статті визначено та узагальнено тенденції готельно-ресторанного бізнесу в Україні, обгрунтовані перспективи розвитку українського готельно-ресторанного бізнесу та особливості функціонування сфери ресторанного господарства в економічному та соціальному прояві, узагальнено заклади ресторанного господарства, які вижили і були успішними в період кризи. |
Опис: | Балог, Е. Тенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Е. Балог, А. Грянило // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.256-261 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3025 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n18-257-262.pdf | Тенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні | 278.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.