Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3025
Название: Тенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Авторы: Балог, Е.
Грянило, Анжеліка Василівна
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
гостинність
ресторатор
ресторанний ринок
Дата публикации: 2015
Краткий осмотр (реферат): У статті визначено та узагальнено тенденції готельно-ресторанного бізнесу в Україні, обгрунтовані перспективи розвитку українського готельно-ресторанного бізнесу та особливості функціонування сфери ресторанного господарства в економічному та соціальному прояві, узагальнено заклади ресторанного господарства, які вижили і були успішними в період кризи.
Описание: Балог, Е. Тенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Е. Балог, А. Грянило // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.256-261
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3025
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
n18-257-262.pdfТенденції і перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні278.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.