Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛіба, Наталія Степанівна-
dc.date.accessioned2017-11-12T18:58:17Z-
dc.date.available2017-11-12T18:58:17Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301-
dc.description.abstractДосліджено теоретичні засади формування бюджетів на підприємствах та особливості бюджетування в сучасних умовах. Встановлено необхідність бюджетування діяльності ресторану. Розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectбюджетуванняen_US
dc.subjectбюджетen_US
dc.subjectбюджетний процесen_US
dc.titleБюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторануen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ліба Н.С. 05.pdfБюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.