Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Назва: Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану
Автори: Ліба, Наталія Степанівна
Ключові слова: бюджетування
бюджет
бюджетний процес
Дата публікації: 2014
Короткий огляд (реферат): Досліджено теоретичні засади формування бюджетів на підприємствах та особливості бюджетування в сучасних умовах. Встановлено необхідність бюджетування діяльності ресторану. Розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ліба Н.С. 05.pdfБюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану1.28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.