Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3004
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Штих, Ірина Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Сьомочкін, М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-19T09:07:45Z | - |
dc.date.available | 2018-12-19T09:07:45Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3004 | - |
dc.description | Штих, І. І. Емпатія як компонент професійних здібностей психолога / І. І. Штих, М. Сьомочкін // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.54-57 | en_US |
dc.description.abstract | У статті йде мова про емпатію як процес осягнення емоційних станів іншої людини, здатність емоційно відгукуватися на переживання інших людей.. У науковій літературі існують різні підходи до визначення емпатії як властивості особистості. Актуальним на сьогодні є визначення чинників розвитку емпатії й оптимального рівня її вираженості для ефективної роботи практичного психолога. Метою статті є аналіз дослідження, проведеного серед студентів – майбутніх психологів з визначення рівня їх професійних емпатійних здібностей, ціннісних орієнтацій та спрямованості їх особистості. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | емпатія | en_US |
dc.subject | емпатійні здібності | en_US |
dc.subject | комунікативні здібності | en_US |
dc.subject | співпереживаня | en_US |
dc.subject | співчуття | en_US |
dc.subject | емоційність | en_US |
dc.subject | фахові навички | en_US |
dc.subject | гуманістична спрямованість особистості | en_US |
dc.title | Емпатія як компонент професійних здібностей психолога | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
n18-55-58.pdf | Емпатія як компонент професійних здібностей психолога | 308.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.