Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2981
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Садовнікова, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Рейс, Тиберій Тиберійович | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-14T08:34:32Z | - |
dc.date.available | 2018-12-14T08:34:32Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2981 | - |
dc.description | Програма інженерної практики для студентів спеціальності 182 Технології легкої промисловості Проектування взуття та галантерейних виробів ОС «Магістр» / укладачі: Т.М. Садовнікова, Т.Т. Рейс. - Мукачево : МДУ, 2018. - 12 с. | en_US |
dc.description.abstract | Атестація здобувачів освітнього ступеня «магістр» здійснюється після завершення теоретичної та практичної частини навчання за відповідним освітнім рівнем з метою встановлення відповідності засвоєних здобувачами вищої освіти рівня та обсягу знань, умінь, інших компетентностей вимогам стандартів вищої освіти за спеціальністю Проектування взуття та галантерейних виробів. Інженерна практика є підготовчою практикою до випуску «магістра». | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | проектування взуття | en_US |
dc.subject | галантерні вироби | en_US |
dc.subject | інженерна практика | en_US |
dc.title | Програма інженерної практики для студентів спеціальності 182 Технології легкої промисловості Проектування взуття та галантерейних виробів ОС «Магістр» | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інженерна_практика (5).pdf | Програма інженерної практики для студентів спеціальності 182 Технології легкої промисловості Проектування взуття та галантерейних виробів ОС «Магістр» | 768.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.