Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2979
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаврилець, Олеся Василівна | - |
dc.contributor.author | Маляр, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-14T07:03:16Z | - |
dc.date.available | 2018-12-14T07:03:16Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2979 | - |
dc.description | Гаврилець, О. Формування моделі поведінки споживачів ресторанних послуг за результатами маркетингового дослідження / О. Гаврилець, Д. Маляр // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №19 (14). - С.234-241 | en_US |
dc.description.abstract | В статті визначено основні фактори та характеристики, що визначають поведінку споживача при виборі закладу ресторанного сектору. Досліджено економічні, психологічні, культурні та соціальні чинники, що лежать в основі моделі поведінки споживачів ресторанних послуг. Здійснено аналіз та оцінку отриманих результатів, сформовано на основі виявлених структурних показників пріоритетну модель споживчої поведінки. За результатами досілдження визначено, що пріоритетною моделю поведінки споживачів при виборі закладу рестораноного є соціально-психологічна, в звязку з чим, пропонуєтться досілджуваному обєкту максимізувати зуссиля по оптимізації маркетингової діяльності саме по тим категоріям послуг, де такі фактори є найбільш вираженими. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | маркетингові дослідження | en_US |
dc.subject | споживча поведінка | en_US |
dc.subject | фактори впливу | en_US |
dc.title | Формування моделі поведінки споживачів ресторанних послуг за результатами маркетингового дослідження | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n19-235-243.pdf | Формування моделі поведінки споживачів ресторанних послуг за результатами маркетингового дослідження | 368.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.