Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2976
Название: | Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової сфери туризму |
Авторы: | Прокопець, І. Головко, Ольга Миколаївна |
Ключевые слова: | готельно-ресторанне господарство сфера туризму туристична індустрія рекреаційний потенціал конкурентоспроможність маркетингова стратегія |
Дата публикации: | 2015 |
Краткий осмотр (реферат): | Розвиток готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової індустрії туризму здійснюється на основі державної туристичної політики і в рамках регіональної програми розвитку туризму. Наявні програми транскордонного співробітництва сприяють налагодженню контактів із партнерами за кордоном і розробці стратегії розвитку індустрії туризму. Динамічно розвивається супутня до туристично-рекреаційної галузі інфраструктура вздовж транспортних магістралей, починаючи з пунктів перетину державного кордону і до кондорів з іншими областями. Реалізація програм та вирішення масштабних завдань забезпечується діяльністю центральних і місцевих органів і залежить від кваліфікації персоналу тощо. Для забезпечення реалізації стратегії розвитку готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової сфери туризму є аналіз наявної матеріально-технічної бази, якість послуг, професійна підготовка фахівців, конкурентоздатність готелів і ресторанів, фінансово-господарської діяльності тощо. Визначено, що Закарпатська область завдяки вигідному географічному положенню та геополітичному розташуванню; розвиненої транспортної мережі; наявності історичних і культурних пам’яток; природних і рекреаційних ресурсів, гостинності може забезпечити активний відпочинок та оздоровлення населення за умови державної політики, інвестицій, що сприятиме розвитку готельно-ресторанного господарства у відповідності до вимог і потреб. |
Описание: | Головко, О. Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової сфери туризму / О. Головко, І. Прокопець // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №19 (14). - С.187-195 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2976 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
n19-188-196.pdf | Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової сфери туризму | 364.93 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.