Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛіба, Наталія Степанівна-
dc.contributor.authorГорват, С. В.-
dc.date.accessioned2018-10-22T10:25:51Z-
dc.date.available2018-10-22T10:25:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666-
dc.descriptionЛіба, Н. С. Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства / Н. С. Ліба, С. В. Горват // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2017. - №Випуск 23 (18). - С.262-267en_US
dc.description.abstractЗа сучасних умов одним із найбільш динамічних напрямів економічної діяльності, який розвивається, є ресторанне господарство, що стає причиною достатньо жорсткої конкуренції між кафе, барами та ресторанами. Гостра конкуренція призводить до необхідності повного контролю за рухом товарно- матеріальних цінностей і грошових засобів, мінімізації витрат, які пов’язані з виробничим процесом, а також розробки оптимальної цінової політики, що є кроком до ефективного ціноутворення. У статті розглядаються питання особливостей діяльності закладів ресторанного господарства, їх характерні виробничі риси, які впливають і на процес ціноутворення, на продукцію цих закладів. Обґрунтовано основні принципи ціноутворення з урахуванням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.subjectкінцева цінаen_US
dc.subjectпродажна цінаen_US
dc.subjectстраваen_US
dc.titleДеякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n23-262-267.pdfДеякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства394.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.