Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2232
Назва: Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві
Автори: Бадзьо, В. С.
Реслер, Марина Василівна
Ключові слова: ресторанне господарство
суб’єкти господарської діяльності
обліково-аналітична система
Дата публікації: 2018
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто наукове узагальнення теоретико-методологічних положень і практичних засад та сформульовано концептуальну основу для вирішення комплексу проблем, пов’язаних із адаптацією існуючого обліково-аналітичного забезпечення для цілей стратегічного розвитку підприємств ресторанного господарства.
Опис: Бадзьо, В. С. Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві / В. С. Бадзьо, М. В. Реслер // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол.ред. В.В. Гоблик, І.І. Алмашій. - Мукачево : МДУ, 2018. - №Вип.1(1). - С.287-290
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2232
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО.pdfОрганізація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві177.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.