Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2006
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorБілей-Рубан, Наталія Василівна-
dc.date.accessioned2018-05-17T14:46:44Z-
dc.date.available2018-05-17T14:46:44Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2006-
dc.descriptionБілей-Рубан Н.В. Методи контролю якості матеріалів і швейних виробів: лабораторний практикум для студентів 4-го курсу ОС «бакалавр» спеціальностей 182 Технології легкої промисловості (Конструювання та технології швейних виробів), 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) // Н.В. Білей-Рубан - Мукачево : МДУ, 2018. - 40 с.en_US
dc.description.abstractЛабораторний практикум з дисципліни «Методи контролю якості матеріалів і швейних виробів» розроблений для студентів спеціальностей 182 Технології легкої промисловості (Конструювання та технології швейних виробів), 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості ) відповідно до робочої програми даного курсу. Практикум включає теоретичні відомості про методи контролю та оцінку якості текстильних матеріалів і швейних виробів різного призначення, завдання та методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт та питання для самоконтролю. Містить необхідний об’єм систематизованого графічного матеріалу, таблиць і схем.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectконтроль якості матеріалівen_US
dc.subjectшвейні виробиen_US
dc.titleМетоди контролю якості матеріалів і швейних виробів: лабораторний практикум для студентів 4-го курсу ОС «бакалавр» спеціальностей 182 Технології легкої промисловості (Конструювання та технології швейних виробів), 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)en_US
dc.typeBooken_US
Ebben a gyűjteményben:Методичні рекомендації

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Білей-Рубан_Лабораторний практик (1).pdfМетоди контролю якості матеріалів і швейних виробів1.72 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!