Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2006
Название: | Методи контролю якості матеріалів і швейних виробів: лабораторний практикум для студентів 4-го курсу ОС «бакалавр» спеціальностей 182 Технології легкої промисловості (Конструювання та технології швейних виробів), 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) |
Авторы: | Білей-Рубан, Наталія Василівна |
Ключевые слова: | контроль якості матеріалів швейні вироби |
Дата публикации: | 2018 |
Краткий осмотр (реферат): | Лабораторний практикум з дисципліни «Методи контролю якості матеріалів і швейних виробів» розроблений для студентів спеціальностей 182 Технології легкої промисловості (Конструювання та технології швейних виробів), 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості ) відповідно до робочої програми даного курсу. Практикум включає теоретичні відомості про методи контролю та оцінку якості текстильних матеріалів і швейних виробів різного призначення, завдання та методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт та питання для самоконтролю. Містить необхідний об’єм систематизованого графічного матеріалу, таблиць і схем. |
Описание: | Білей-Рубан Н.В. Методи контролю якості матеріалів і швейних виробів: лабораторний практикум для студентів 4-го курсу ОС «бакалавр» спеціальностей 182 Технології легкої промисловості (Конструювання та технології швейних виробів), 015 Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості) // Н.В. Білей-Рубан - Мукачево : МДУ, 2018. - 40 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2006 |
Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Білей-Рубан_Лабораторний практик (1).pdf | Методи контролю якості матеріалів і швейних виробів | 1.72 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.