Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1984
Название: Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку
Ключевые слова: готельно-ресторанна індустрія
Дата публикации: 2018
Серия/номер: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції;
Краткий осмотр (реферат): У збірнику тез висвітлюються погляди науковців, аспірантів, слухачів магістратури, представників підприємницьких структур на актуальні проблеми розвитку туристичної та готельно-ресторанної сфери України і світу. Тематика конференції охоплює дослідження особливостей туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах на рівні світової та національної економіки, регіонів та підприємств.
Описание: Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2018.- 114с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1984
Располагается в коллекциях:Збірник наукових праць

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
матеріали-конференції2018-pdf.pdfПерспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України1.85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.