Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1972
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩербан, Тетяна Дмитрівна-
dc.contributor.authorЩербан, Ганна Вікентіївна-
dc.date.accessioned2018-05-14T07:06:43Z-
dc.date.available2018-05-14T07:06:43Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1972-
dc.descriptionЩербан Т. Д. Проблеми професійного становлення молодого спеціаліста / Т. Д. Щербан, Г. В. Щербан // Особистість у соціальному, віковому та клінічному вимірі сучасного життя : збірник наукових статей. – Луцьк : Вежа-Друк, 2016. – С. 377-382.en_US
dc.description.abstractМета даного дослідження - обговорення проблем аналізу професійного становлення особистості. Хоч би на якому етапі професійного та життєвого шляху не був фахівець, він ніколи не мо.же вважати свою професійну концепцію остаточно завершеною. Очевидно, що особливу роль у цьому процесі відіграє етап професійного становлення молодого спеціаліста, коли випускник вищого навчального закладу стає суб’єктом нової для нього діяльності. Таке «входження» випускника у професію супроводжується реконструкцією професійно-ціннісних орієнтацій особистості, виробленням необхідних умінь, навичок, способів діяльності, накопиченням власного досвіду практичної діяльності тощо. Цей напрям на сьогодні залишається найменш розробленим і науково прогнозованим. Практично відсутні обгрунтовані концепції, які б уможливлювали конструктивний, реалістичний підхід до розв’язання проблеми.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectстановлення особистостіen_US
dc.subjectмолодий спеціалістen_US
dc.subjectпрофесіоналізмen_US
dc.subjectпідготовка фахівцівen_US
dc.titleПроблеми професійного становлення молодого спеціалістаen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Untitled.FR12 Щербан Т. Д. 3.pdfПроблеми професійного становлення молодого спеціаліста418.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.