Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1768
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молнар, Джосія Імреївна | - |
dc.contributor.author | Соскіда, І.М. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-17T13:26:52Z | - |
dc.date.available | 2018-04-17T13:26:52Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1768 | - |
dc.description | Молнар, Д. І. Безпека продуктів харчування / Д. І. Молнар, І. М. Соскіда // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2016. - №6. - С.266-271 | en_US |
dc.description.abstract | Сьогодні особливо актуальним постало питання та проблема безпечності продуктів харчування, серед яких однією з найважливіших є виробництво продуктів харчування, які б задовольняли вимоги безпечності і показників якості. В статті було оцінено ситуацію безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини, проведена систематизація проблем безпеки та чинників фальсифікації. Визначено проблеми формування національної системи технічного регулювання у сфері безпечності продуктів харчування. Розкрито основні напрями гармонізації державної політики забезпечення якості та безпеки продукції до міжнародних вимог. Крім Комісії з Кодексу аліментаріус в світі діють інші міжнародні організації, які покликані розробляти та координувати міжнародні та національні стандарти такі як Міжнародна організація з стандартизації (ISO) як неурядова структура, Європейська економічна комісія ООН, Європейський комітет зі стандартизації (CEN). Запропоновано попереджувальну системою, яка забезпечує якість та безпеку харчової продукції. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | безпека продуктів харчування | en_US |
dc.subject | харчові добавки | en_US |
dc.title | Безпека продуктів харчування | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
6_2016-266-271.pdf | Безпека продуктів харчування | 170.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.