Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1767
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мілашовська, Ольга Іванівна | - |
dc.contributor.author | Грянило, Анжеліка Василівна | - |
dc.contributor.author | Кузьма, В.І. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-17T13:20:09Z | - |
dc.date.available | 2018-04-17T13:20:09Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1767 | - |
dc.description | Мілашовська, О. І. Особливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства / О. І. Мілашовська, А. В. Грянило, В. І. Кузьма // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2016. - №6. - С.189-196 | en_US |
dc.description.abstract | В умовах нестабільності економіки і підприємництва важливе значення у процесі функціонування різноманітних підприємств відіграє поняття кадрової безпеки. Її забезпечення є необхідним при ліквідації соціальних та економічних загроз в виробничо-комерційній діяльності підприємства готельно-ресторанного господарства. Питання особливостей організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства не розкрито в повному обсязі, тому ми вважаємо доцільним і актуальним дослідити та розкрити дане питання докладніше. Мета статті – визначити особливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства. З метою організації особливостей кадрової безпеки підприємств готельно-ресторанного господарства необхідно виділити групи критеріїв кадрової безпеки, визначення загроз та ризиків стосовно кадрової безпеки, а також формування проблем стосовно кадрової безпеки готельно-ресторанних підприємств. Для написання даної статті використовувались методи спостереження, порівняння, аналізу та синтезу. Стосовно визначення кадрової безпеки готельно-ресторанного підприємства, запровадили наступне – кадрова безпека готельно-ресторанного підприємства – це сукупність заходів і засобів щодо забезпечення інформаційного, нормативного та організаційно-правового управління персоналу готельно-ресторанного підприємства, що спрямовані на збереження, зміцнення і розвиток кадрового потенціалу, вирішення питань організації діяльності готельно-ресторанного підприємства та підвищення рівня його економічного розвитку. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | кадрова безпека | en_US |
dc.subject | кадрові ризики | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | en_US |
dc.title | Особливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
6_2016-189-196.pdf | Особливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства | 371.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.