Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1767
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілашовська, Ольга Іванівна-
dc.contributor.authorГрянило, Анжеліка Василівна-
dc.contributor.authorКузьма, В.І.-
dc.date.accessioned2018-04-17T13:20:09Z-
dc.date.available2018-04-17T13:20:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1767-
dc.descriptionМілашовська, О. І. Особливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства / О. І. Мілашовська, А. В. Грянило, В. І. Кузьма // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2016. - №6. - С.189-196en_US
dc.description.abstractВ умовах нестабільності економіки і підприємництва важливе значення у процесі функціонування різноманітних підприємств відіграє поняття кадрової безпеки. Її забезпечення є необхідним при ліквідації соціальних та економічних загроз в виробничо-комерційній діяльності підприємства готельно-ресторанного господарства. Питання особливостей організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства не розкрито в повному обсязі, тому ми вважаємо доцільним і актуальним дослідити та розкрити дане питання докладніше. Мета статті – визначити особливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства. З метою організації особливостей кадрової безпеки підприємств готельно-ресторанного господарства необхідно виділити групи критеріїв кадрової безпеки, визначення загроз та ризиків стосовно кадрової безпеки, а також формування проблем стосовно кадрової безпеки готельно-ресторанних підприємств. Для написання даної статті використовувались методи спостереження, порівняння, аналізу та синтезу. Стосовно визначення кадрової безпеки готельно-ресторанного підприємства, запровадили наступне – кадрова безпека готельно-ресторанного підприємства – це сукупність заходів і засобів щодо забезпечення інформаційного, нормативного та організаційно-правового управління персоналу готельно-ресторанного підприємства, що спрямовані на збереження, зміцнення і розвиток кадрового потенціалу, вирішення питань організації діяльності готельно-ресторанного підприємства та підвищення рівня його економічного розвитку.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectкадрова безпекаen_US
dc.subjectкадрові ризикиen_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоen_US
dc.titleОсобливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6_2016-189-196.pdfОсобливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства371.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.