Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1767
Название: Особливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства
Авторы: Мілашовська, Ольга Іванівна
Грянило, Анжеліка Василівна
Кузьма, В.І.
Ключевые слова: кадрова безпека
кадрові ризики
готельно-ресторанне господарство
Дата публикации: 2016
Краткий осмотр (реферат): В умовах нестабільності економіки і підприємництва важливе значення у процесі функціонування різноманітних підприємств відіграє поняття кадрової безпеки. Її забезпечення є необхідним при ліквідації соціальних та економічних загроз в виробничо-комерційній діяльності підприємства готельно-ресторанного господарства. Питання особливостей організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства не розкрито в повному обсязі, тому ми вважаємо доцільним і актуальним дослідити та розкрити дане питання докладніше. Мета статті – визначити особливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства. З метою організації особливостей кадрової безпеки підприємств готельно-ресторанного господарства необхідно виділити групи критеріїв кадрової безпеки, визначення загроз та ризиків стосовно кадрової безпеки, а також формування проблем стосовно кадрової безпеки готельно-ресторанних підприємств. Для написання даної статті використовувались методи спостереження, порівняння, аналізу та синтезу. Стосовно визначення кадрової безпеки готельно-ресторанного підприємства, запровадили наступне – кадрова безпека готельно-ресторанного підприємства – це сукупність заходів і засобів щодо забезпечення інформаційного, нормативного та організаційно-правового управління персоналу готельно-ресторанного підприємства, що спрямовані на збереження, зміцнення і розвиток кадрового потенціалу, вирішення питань організації діяльності готельно-ресторанного підприємства та підвищення рівня його економічного розвитку.
Описание: Мілашовська, О. І. Особливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства / О. І. Мілашовська, А. В. Грянило, В. І. Кузьма // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2016. - №6. - С.189-196
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1767
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6_2016-189-196.pdfОсобливості організації кадрової безпеки підприємства готельно-ресторанного господарства371.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.