Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693
Название: Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства
Авторы: Головко, Ольга Миколаївна
Чорій, Мирослава Василівна
Ключевые слова: охорона праці
науково-технічний прогрес
естетика
ергономіка
Дата публикации: 2017
Краткий осмотр (реферат): У статті розкриті складові охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства. Метою є дослідження теоретичних складових охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування ресторанного господарства. Виробництво кулінарної продукції забезпечується використанням технологічних машин, що відповідають вимогам естетики й ергономіки та дотриманням людиною встановлених вимог охорони праці, техніки безпеки, санітарії і гігієни.
Описание: Головко, О. М. Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства / О. М. Головко, М. В. Чорій // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2017. - №8. - С.524-531
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МДУ 2017№8.pdfСкладові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства521.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.