Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693
Title: Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства
Authors: Головко, Ольга Миколаївна
Чорій, Мирослава Василівна
Keywords: охорона праці
науково-технічний прогрес
естетика
ергономіка
Issue Date: 2017
Abstract: У статті розкриті складові охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства. Метою є дослідження теоретичних складових охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування ресторанного господарства. Виробництво кулінарної продукції забезпечується використанням технологічних машин, що відповідають вимогам естетики й ергономіки та дотриманням людиною встановлених вимог охорони праці, техніки безпеки, санітарії і гігієни.
Description: Головко, О. М. Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства / О. М. Головко, М. В. Чорій // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2017. - №8. - С.524-531
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МДУ 2017№8.pdfСкладові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства521.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.