Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1672
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фордзюн, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Андреєва, О. А. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-05T11:25:15Z | - |
dc.date.available | 2018-04-05T11:25:15Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1672 | - |
dc.description | Фордзюдн, Ю. І. Системний підхід до пізнання комфортності взуття на підставі аналізу фактичних відчуттів споживачем дискомфорту / Ю. І. Фордзюдн, О. А. Андреєва // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - №3. - С.149-157 | en_US |
dc.description.abstract | З метою покращення оцінки споживчих властивостей взуття шляхом експертного опитування та інтерв’ювання респондентів - носіїв взуття, аналізу фактичних відчуттів споживачем дискомфорту та комфортності виробу, розроблено системний підхід до пізнання комфортності взуття. Показано, що в межах системи «споживач - взуття - зовнішнє середовище» показник комфортності має дуалістичну природу через наявність двох складових − об’єктивної, яка визначається критеріями якості взуття і залежить від умов середовища, та суб’єктивної, яка визначається безпосередніми органолептичними відчуттями споживача, котрі домінують у визначенні ергономічних властивостей взуття. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | взуття | en_US |
dc.subject | споживач | en_US |
dc.subject | комфортність | en_US |
dc.title | Системний підхід до пізнання комфортності взуття на підставі аналізу фактичних відчуттів споживачем дискомфорту | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
149_157.pdf | Системний підхід до пізнання комфортності взуття на підставі аналізу фактичних відчуттів споживачем дискомфорту | 376.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.