Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1623
Название: Формування кадрового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Авторы: Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Ключевые слова: економіка готельного господарства
підприємства готельно-ресторанного бізнесу
формування кадрового потенціалу
Дата публикации: 2015
Издательство: Карпатська вежа
Описание: Гоблик-Маркович Н. М. Формування кадрового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Гоблик-Маркович // Актуальні проблеми наукового й освітнього простору в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів. У 2 томах : Збірник тез доповідей за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції (14-15 травня 2015р.) – Мукачево : Карпатська вежа, 2015. – Том 1. – С.18-20.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1623
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гоблик-Маркович_ Формування кадровог%-18-20.pdfФормування кадрового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу290.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.