Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1499
Назва: Управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства
Автори: Пугачевська, Катерина Йосипівна
Ключові слова: якість продукції
конкурентоспроможність
підприємство
Дата публікації: 2016
Опис: Пугачевська К. Й. Управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / К. Й. Пугачевська // Актуальні проблеми та перспективи розвитку економіки в умовах глобальної нестабільності : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції (1-2 грудня 2016 р.). – Кременчук, 2016. – С. 306-307.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1499
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка 2016 Кременчук-306-307.pdfУправління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства310.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.