Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1499
Назва: | Управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства |
Автори: | Пугачевська, Катерина Йосипівна |
Ключові слова: | якість продукції конкурентоспроможність підприємство |
Дата публікації: | 2016 |
Опис: | Пугачевська К. Й. Управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / К. Й. Пугачевська // Актуальні проблеми та перспективи розвитку економіки в умовах глобальної нестабільності : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції (1-2 грудня 2016 р.). – Кременчук, 2016. – С. 306-307. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1499 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірка 2016 Кременчук-306-307.pdf | Управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства | 310.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.