Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1499
Название: Управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства
Авторы: Пугачевська, Катерина Йосипівна
Ключевые слова: якість продукції
конкурентоспроможність
підприємство
Дата публикации: 2016
Описание: Пугачевська К. Й. Управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / К. Й. Пугачевська // Актуальні проблеми та перспективи розвитку економіки в умовах глобальної нестабільності : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції (1-2 грудня 2016 р.). – Кременчук, 2016. – С. 306-307.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1499
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірка 2016 Кременчук-306-307.pdfУправління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства310.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.