Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1397
Title: | Основи прикладної антропології та біомеханіки: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання спеціальності 182 Технології легкої промисловості. Проектування взуття та галантерейних виробів ОС «Бакалавр» |
Authors: | Хімич, Валентин Іванович |
Keywords: | прикладна антропологія |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Мукачівський державний університет |
Abstract: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Основи прикладної антропології та біомеханіки» розроблений відповідно до робочої програми до даного курсу для студентів денної форми навчання спеціальності 182 Технології легкої промисловості. Проектування взуття та галантерейних виробів ОС «Бакалавр». Містить перелік лабораторних робіт та теоретичні відомості, що дають змогу вивчити питання з анатомії і фізіології будови верхніх та нижніх кінцівок; способи виділення типів і підтипів середніх розмірів стопи і кисті, а також правильно виконувати обмір стопи та кисті; визначати зв’язок між розмірними ознаками стопи, гомілки і кистей рук. |
Description: | Основи прикладної антропології та біомеханіки: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання спеціальності 182 Технології легкої промисловості. Проектування взуття та галантерейних виробів ОС «Бакалавр» / укладач: Хімич В.І. — Мукачево: МДУ, 2018. — 46 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1397 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metod_ОПАБ_2017_A4.pdf | Основи прикладної антропології та біомеханіки: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання спеціальності 182 Технології легкої промисловості. Проектування взуття та галантерейних виробів ОС «Бакалавр» | 1.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.