Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/13238
Назва: Іnnovative strategiesfor the development of logisticsand entrepreneurship in theproduction of transport, tourism,and hotel and restaurant services
Автори: Yanchyk, I.
Янчик, І. М.
Kampov, N.
Кампов, Надія Семенівна
Zhukov, I.
Жуков, І. С.
Ключові слова: tourism
туризм
logistics
логістика
transport
транспорт
entrepreneurship
підприємництво
tourism entrepreneurship
підприємництво у сфері туризму
transportentrepreneurship
підприємництво у сфері транспорту
food service entrepreneurship
підприємництво у сфері громадського харчування
Дата публікації: 2025
Короткий огляд (реферат): In the context of the active development of the market for service products and services, the innovatisation of logistics,the tourism business, transportation, and hotel and restaurant services is crucial for ensuring that entrepreneurs in thesesectors can compete effectively in the market and occupy advantageous positions, while simultaneously maintainingstable demand, profitability, and growth. The purpose of this article is to examine modern innovative strategies for thedevelopment of logistics and the production of transportation, tourism, and hotel and restaurant services, as well as todetermine their impact on improving the efficiency and competitiveness of entrepreneurship.
Опис: Yanchyk I., Kampov N., Zhukov I. Іnnovative strategiesfor the development of logisticsand entrepreneurship in theproduction of transport, tourism,and hotel and restaurant services / I. Yanchyk, N. Kampov , I. Zhukov // Агросвіт. - 21 листопад 2025 р.- С.204-209
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/13238
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INNOVATIVE.pdfІnnovative strategiesfor the development of logisticsand entrepreneurship in theproduction of transport, tourism,and hotel and restaurant services1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.