Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/13081
Title: Розвиток готельно-ресторанного обслуговування в контексті розвитку цифрової економіки та євроінтеграції
Authors: Нодь, О. Л.
Стегней, Маріанна Іванівна
Бергхауер, О. О.
Keywords: готельно-ресторанне обслуговування
готельно-ресторанний бізнес
цифрові технології
інновації
Євроінтеграція
цифрова економіка
Issue Date: 2025
Abstract: У статті досліджено особливості розвитку готельно-ресторанного обслуговування у контексті цифровіза ції в умовах перспектив Євроінтеграції. Проведено аналіз тенденцій упровадження цифрових технологій на під приємствах готельно-ресторанного бізнесу та основні бар’єри, які стримують процеси цифровізації. Визначено особливості цифрової адаптації готельного та ресторанного бізнесу. Проаналізовано тенденції впровадження цифрових технологій у готельно-ресторанну індустрію та основні бар’єри, які стримують процеси цифровізації. Запропоновано стратегічні напрями цифровізації готельно-ресторанного бізнесу, що включають оптиміза цію бізнес-процесів, розвиток сучасних логістичних форматів, ефективні комунікаційні стратегії та моніторинг нових ринкових можливостей відповідно до європейських стандартів. Інтеграція цих технологій підвищує персоналізацію послуг, зміцнює довіру клієнтів і забезпечує адаптацію підприємств до динамічних ринкових умов ЄС.
Description: Нодь О.Л. Розвиток готельно-ресторанного обслуговування в контексті розвитку цифрової економіки та євроінтеграції / Нодь О.Л., Стегней М.І., Бергхауер О.О. // Економічний простір. - № 200, 2025. - С.221-226
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/13081
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
200-221-226-nod_merged.pdfРозвиток готельно-ресторанного обслуговування в контексті розвитку цифрової економіки та євроінтеграції727.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.