Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІльтьо, Тетяна Іванівна-
dc.date.accessioned2025-06-03T12:17:51Z-
dc.date.available2025-06-03T12:17:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774-
dc.descriptionІльтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectміжнародні конференціїuk_UA
dc.subjectLEAN-менеджментuk_UA
dc.subjectінструмент оптимізаціїuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.titleLEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdfLEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі1.21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.