Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Title: LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Ільтьо, Тетяна Іванівна
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
міжнародні конференції
LEAN-менеджмент
інструмент оптимізації
бізнес
Issue Date: 2025
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Ільтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdfLEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.