Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774
Title: | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі |
Authors: | Ільтьо, Тетяна Іванівна |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес міжнародні конференції LEAN-менеджмент інструмент оптимізації бізнес |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Ільтьо, Тетяна LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі / Тетяна Ільтьо // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С.198-199. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12774 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LEAN_management_as_a_tool_for_optimizing_operational_activities_in_the_hotel_and_restaurant_business.pdf | LEAN-менеджмент як інструмент оптимізації операційної діяльності в готельно-ресторанному бізнесі | 1.21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.