Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12754
Назва: | Особливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції |
Автори: | Стегней, Маріанна Іванівна Нодь, Оршоя Бергхауер, Олександр |
Ключові слова: | євроінтеграція готельно-ресторанний комплекс Міжнародні конференції цифровізація особливості розвитку |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Маріанна Стегней, Оршоя Нодь, Олександр Бергхауер Особливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції / Маріанна Стегней, Оршоя Нодь, Олександр Бергхауер // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 128-131. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12754 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Peculiarities_of_the_development_of_the_hotel_and_restaurant_sector_in_the_context_of_digitalization_and_European_integration.pdf | Особливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції | 1.22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.