Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12754
Назва: Особливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції
Автори: Стегней, Маріанна Іванівна
Нодь, Оршоя
Бергхауер, Олександр
Ключові слова: євроінтеграція
готельно-ресторанний комплекс
Міжнародні конференції
цифровізація
особливості розвитку
Дата публікації: 2025
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Маріанна Стегней, Оршоя Нодь, Олександр Бергхауер Особливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції / Маріанна Стегней, Оршоя Нодь, Олександр Бергхауер // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 128-131.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12754
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Peculiarities_of_the_development_of_the_hotel_and_restaurant_sector_in_the_context_of_digitalization_and_European_integration.pdfОсобливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції1.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.