Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12754
Название: Особливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції
Авторы: Стегней, Маріанна Іванівна
Нодь, Оршоя
Бергхауер, Олександр
Ключевые слова: євроінтеграція
готельно-ресторанний комплекс
Міжнародні конференції
цифровізація
особливості розвитку
Дата публикации: 2025
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Маріанна Стегней, Оршоя Нодь, Олександр Бергхауер Особливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції / Маріанна Стегней, Оршоя Нодь, Олександр Бергхауер // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 11 квітня 2025 року). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 128-131.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12754
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Peculiarities_of_the_development_of_the_hotel_and_restaurant_sector_in_the_context_of_digitalization_and_European_integration.pdfОсобливості розвитку сфери готельно-ресторанного обслуговування в умовах цифровізації та євроінтеграції1.22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.