Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12676
Titel: Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло
Autoren: Панкова, О.М.
Шитікова, Тетяна Володимирівна
Stichwörter: сир
виробництво молочної продукції
Всеукраїнські конференції
фенольні речовини
вино
Erscheinungsdatum: 2025
Herausgeber: Мукачево: МДУ
Beschreibung: Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12676
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdfЗбагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло1.18 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.