Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Назва: Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло
Автори: Панкова, О.М
Шитікова, Тетяна Володимирівна
Ключові слова: сир
виробництво молочної продукції
Всеукраїнські конференції
фенольні речовини
червоне вино
Дата публікації: 2025
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdfЗбагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло1.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.