Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Название: | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло |
Авторы: | Панкова, О.М Шитікова, Тетяна Володимирівна |
Ключевые слова: | сир виробництво молочної продукції Всеукраїнські конференції фенольні речовини червоне вино |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Описание: | Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdf | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло | 1.5 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.