Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Название: Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло
Авторы: Панкова, О.М
Шитікова, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: сир
виробництво молочної продукції
Всеукраїнські конференції
фенольні речовини
червоне вино
Дата публикации: 2025
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdfЗбагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло1.5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.