Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Title: | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло |
Authors: | Панкова, О.М Шитікова, Тетяна Володимирівна |
Keywords: | сир виробництво молочної продукції Всеукраїнські конференції фенольні речовини червоне вино |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdf | Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло | 1.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.