Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Title: Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло
Authors: Панкова, О.М
Шитікова, Тетяна Володимирівна
Keywords: сир
виробництво молочної продукції
Всеукраїнські конференції
фенольні речовини
червоне вино
Issue Date: 2025
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Enrichment_of_goat_cheese_with_phenolic_substances_from_Merlot_red_wine.pdfЗбагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.